Föreläsning för Resolut!

11Sep2018Skriven av Martin

Alldeles strax ska jag in och föreläsa. Precis som jag hade i min Idrottskarriär så har jag skapat prestationshöjande rutiner även i mitt arbete. I min föreläsning ”Våga Vara Vinnare” Så drar jag en röd tråd från min egen Idrottskarriär till vardagslivet och hur vi alla kan utveckla mentala strategier för att bli en vinnare i vår egen vardag. Här en bild från förra veckas föreläsning då jag var hos det fina Svenska Företaget Resolut som säljer kraftfulla marknadsföringsverktyg för starka varumärken med kontor i både Sverige och USA. Här tillsammans med VD och grundaren Jonas Wärn.

Kontakt

Har du frågor eller önskar du få mer information om föreläsningar, träning eller events? Kontakt mig gärna via formuläret eller skicka ett mail på martin@martinlidberg.com