Givande träning oavsett ålder!

14 jun 2016

90 minuters träning med största och minsta grabben här på klubben. Visste du att man bygger upp majoriteten av sin motorik innan puberteten. Därför är det viktigt att låta sina barn få träna mycket motoriska övningar och koordination. Styrka och kondition kan vi lättare bygga upp senare i livet. Även när vi blir vuxna så är det viktigt att   träna allsidigt och få med kvalitéer som koordination, smidighet, balans, och sådant som utvecklar motoriken i vår träning. Så oavsett idrottsgren eller vardag så har vi stor nytta av denna roliga och givande träning.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.