Grattis på 90 årsdagen!

14 jun 2016

Idag fyller min hjälte och stora förebild 90 år. Trots att du levt ett hårt liv så har du jämt funnits där. Du körde mig från och till träningar och tävlingar och när jag sen blev äldre så åkte du världen runt och var mitt största fan. Ibland var du nästan för het och jag minns att du ibland var nära att bli utkastad från tävlingsarenorna, ha ha. Men du trodde alltid på mig och fick mig att förstå att allt var möjligt. Jag minns att du under min uppväxt ofta sa att en dag kommer du bli bäst i Världen. När jag väl stod där med guldmedaljen runt halsen så var du först med att gratta och jag minns att du sa, vad var det jag sa Martin med tårar i ögonen. Tack för allt fina, bästa morfar, utan dig hade jag aldrig uppnått mina drömmar inom idrotten. Idag när jag föreläser och arbetar med människor på olika sett så ekar dina ord vidare genom mig att allt är möjligt även för dem. Stort, stort grattis! Älskar dig av hela mitt hjärta och jag hoppas vi får ytterligare 90 år tillsammans, om inte så ses vi på andra sidan

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.