Ishotellet here we come! 

14 jun 2016

  Now I’m at the Icehotel, Jukkasjärvi in North Sweden. As you see a real Viking never freeze. Det är otroligt vackert här och det är verkligen imponerade att se hur dom bygger upp hela hotellet av is. Jag har nyss pratat med anställda och ägare på Ishotellet. Dom är oerhört stressade att bli klara med att bygga upp hotellet. Det har varit en extremt varm höst vilket försenat bygget. Nu är en massa konstnärer här och ska designa rum, glas mm av endast is och om bara några dagar anländer gästerna från olika delar av världen. En av ägarna berättade också om en hemlig satsning här som troligtvis kommer att locka väldigt många människor hit även på sommaren framöver. Så detta lär ni säkert höra mer om framöver. Nu åker jag vidare till Gällivare för att hälsa på brottarklubben här och imorgon ska jag arbeta med Hyreslandslaget innan jag beger mig hem hemåt igen.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.