Läger med Skidgänget!

14 jun 2016

Training with some of the best skier in Sweden. Nyss hade jag ett fyspass för några av Sveriges bästa längdskidåkare i samarbete med Näringsfysiologen och min livsmentor, Dr Magnus Nylander. Detta är fantastiskt fina och ödmjuka idrottsmän som kämpar otroligt hårt för att slå sig in i det svenska landslaget där konkurrensen är stenhård. Jag fick den stora äran att föreläsa för killarna om mentalträning och sen träna ett pass för dem den första träffen på deras uppbyggnadsläger. Idag blev det ytterligare ett tufft träningspass på vackra Odalgården utanför Uppsala. Jag avslutade sen träningspasset med praktisk mentalträning. Killarna kan bli hur bra som helst och det märks att dom är beredda att arbeta fokuserat, långsiktigt och lägga ner arbetet som krävs för att lyckas. ”Hårt arbete lönar sig alltid”

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.