LidbergCampen på Loka Brunn!

14 jun 2016

Vill du uppleva en härlig och rolig träningshelg tillsammans med mig och mina kollegor på vackra Loka Brunn? I så fall är du/ni välkomna att anmäla er till årets mest Inspirerande och bästa LidbergCamp som går av stapeln den 15-16 November på Loka Brunn. Här får du uppleva härliga endorfinkickar via träningen, få Inspiration via föredrag, uppleva det härliga Spat med god mat & dryck och få tillgång till sköna behandlingar. Om du dessutom uppger, ”VIP Lidberg” vid din anmälan hos Loka Brunn så är du också med på utlottningen av ett privat träningspass med mig och en massagebehandling på Loka Brunn. Vi ses väl? Först till kvarn gäller, Välkommen!

IMG_6056.PNG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.