Succe!

14 jun 2016

This summer we trained the Hockeyplayer William Karlsson. This night he made two goal for his Anaheim. Hard work always paysoff. Så himla stolt över vår Adept. I våras blev jag kontaktade av den unga Ishockeyspelaren, William Karlssons och hans agent med en förfrågan om vi kunde bygga upp hans fysik. Målet och drömmen var att ta en plats i Anaheim i NHL redan som 21 åring. Vi fick lite över 3 månader på oss. Det var blod, svett och tårar och en hel del ångest inför våra mycket tuffa pass 6 dagar i veckan. Vi arbetade dagligen både mentalt och fysiskt och han gjorde fantastiska framsteg. När han åkte över till USA så var det en ny kille med ett fast beslut att lyckas som åkte över till kontinenten. Idag kan vi läsa och se på sporten om William Karlssons succé. Han tog en plats i ett av världens bästa klubblag med stenhård konkurrens och inatt blev det succé med två mål av William. Jag vill passa på att säga grattis och även tacka min kollega och vän David Roufpanah för ett fortsatt framgångsrikt samarbete. ”Hårt arbete lönar sig alltid” #ishockey #training #träning

IMG_5977.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.