Arbetsvecka i Göteborg!

17May2019Skriven av Martin

På Skidome i Göteborg. Det har varit en rolig och intensiv vecka då jag haft flera föreläsningar, utbildning och dessutom hunnit med många intressanta möten här. Det har inte alltid varit lätt att finna den där rätta balansen mellan arbete, familjeliv och egen träning men genom åren har jag skaffat mig erfarenhet och bra rutiner som gör att jag kan prestera på topp och samtidigt må bra. En viktig del i detta är att planera in tid för egen träning. Jag tränar fortfarande allsidigt som jag gjorde som brottare med både styrka, kondition och rörlighet med allt ifrån låg- till högintensiva träningspass. Så idag avslutar jag veckan med styrka ben och mage innan det bär hemåt igen. Trevlig helg mina vänner!

Kontakt

Har du frågor eller önskar du få mer information om föreläsningar, träning eller events? Kontakt mig gärna via formuläret eller skicka ett mail på martin@martinlidberg.com