Events

Är du intresserad av att boka Martin Lidberg för ett Event, kontakta oss via formuläret nedan.
Skicka bokningsförfrågan

Lidbergs Inspirationsdag

Denna dag inspirerar till förbättrad hälsa och välmående både på individnivå och för hela företaget. En välmående personal presterar bättre och är en grundsten i ett framgångsrikt företag. Dagen startar med ett föredrag där syftet är att inspirera till framgång och välmående. Efter föredraget håller Martin i sitt mycket uppskattade inspirationspass ”Maxa Formen” där deltagarna utan redskap får kämpa tillsammans. Träningen anpassas alltid efter deltagarnas fysiska förmåga och tanken är att alla ska kunna delta. Denna dag syftar också till att skapa glädje och en ökad lagkänsla för deltagarna. Självklart kan också upplägget skräddarsys utifrån övriga önskemål.

Moderator

Kanske är det dags för den stora konferensen, firmafesten eller något annat evenemang som kräver struktur och finess? Då kan det vara på sin plats att anlita en professionell moderator eller konferencier som håller i tyglarna denna dag. Martin Lidberg har både scenvana och lång erfarenhet som moderator och konferencier. Du och ditt företag ska kunna luta er tillbaka och få en minnesrik dag som styrs i rätt riktning och är anpassad efter era önskemål.

En workshop i världsklass!

Står ditt företag inför en expansion eller vill ni kanske öka försäljning och förbättra produktivitet och resultat? Eller står ni inför tuffa utmaningar i organisationen med omstrukturering eller nedskärning? Under dessa faser är det extremt viktigt att alla inom företaget strävar åt samma håll. Vad händer om vissa tappar drivet och andra inte? om folk ror åt olika håll så tappar man fart och i värsta fall går det i fel riktning.

I Martins populära Workshop som ofta kombineras med en föreläsning så drar han en röd tråd från elitidrotten till företagets verksamhet. Här arbetar vi fram ett klart och tydligt mål med mindre delmål som förankras i hela organisationen. Vi diskuterar också företagets värdegrunder och hur de ska genomsyra hela verksamheten för bästa möjliga resultat. Martin pratar om arbetsglädje och vad som krävs för att varje individ ska prestera på toppen av sin förmåga.

Tillsammans kommer ni arbeta med uppgifter och övningar som bidrar till utveckling. Efter sin idrottskarriär så har Martin startat och drivit flera framgångsrika bolag och då alltid arbetat med samma tänk och driv som en gång gjorde honom till Världsmästare. Hans erfarenhet inom både idrotten och att leda företag gör att han har en större insikt och förståelse när han coachar företag och människor till prestation och framgång.

bild_events_3

Kontakt

Har du frågor eller önskar du få mer information om föreläsningar, träning eller events? Kontakt mig gärna via formuläret eller skicka ett mail på martin@martinlidberg.com

[recaptcha]