Föreläsningar

Är du intresserad av att boka Martin Lidberg för en Föreläsning, kontakta oss via formuläret nedan.
Skicka bokningsförfrågan

Våga bli en vinnare

I Martin Lidbergs nya föreläsning ”Våga bli en Vinnare” pratar han om fram- gångsfaktorer och vad som krävs för att bli en vinnare i sin egen vardag. Att våga misslyckas menar han är den absolut viktigaste egenskapen för att nå framgång.

Många har sett Martin vinna både VM Guld i brottning, Lets Dance, Superstars och Mästarna Mästare och tror kanske att han lyckas med allt han tar sig an. Själv menar Martin att han ofta stöter på hinder i sin vardag men att det är just modet av att våga pröva och ta nya vägar som också gjort honom till en vinnare så många gånger.
Känslan av att få utvecklas ger bättre självförtroende och stärker självkänslan. Därför är det viktigt att ibland få ge sig ut på okänt vatten och få utvecklas och lära sig på nytt. Att ha ett tydligt mål och att alltid vara bra förberedd är några av hans framgångsfaktorer.

Både under och efter sin idrottskarriär har han förberett sig mentalt för att nå sina mål och drar en röd tråd från idrotten till livet som företagare och förälder. I sin föreläsning ger han tips på hur du med enkla mentala knep kan nna harmoni och lära dig att prestera på topp i din egen vardag.

Ladda ner fullständig PDF

Vägen till framgång

Martin Lidberg berättar i sin motivationsföreläsning hur han lyckades med sin pojkdröm genom att bli världsmästare i brottning. Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur man kan arbeta mentalt för att nå sina mål. Oavsett om man vill prestera bättre i en idrott, eller i sitt yrke, så menar Martin att det alltid är en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.

Martin drar under föreläsningen även paralleller till hur han mot alla odds gick från att vara en stor, kantig brottare till en mjuk och smidig dansare på bara några månader när han 2007 vann TV-programmet Let’s Dance, och om hur han fortsatt prestera som egen företagare efter sin idrottskarriär. Under denna föreläsning får ni många tips och råd med en hel del skratt som inspirerar till egen prestation och framgång.

Vägen till en bättre hälsa

Martin Lidberg berättar i sitt motiverande hälsoföredrag hur han i många år har arbetat med att vägleda människor till att komma i bra form och må bättre genom sina hälsocamper och TV-program. ”Vad krävs för att ändra sina levnadsvanor” och ”hur kan man hitta motivation och träningsglädje över tid” är några av de delar Martin tar upp i sin föreläsning. Han menar att det inte finns några genvägar – oavsett kunskap så är det alltid din mentala inställning som kommer att vara avgörande för hur du kommer att lyckas på sikt. Martins mål är att bidra till en ökad medvetenhet och förmedla en stor dos inspiration och glädje till träning och välmående.

bild1003

Kontakt

Har du frågor eller önskar du få mer information om föreläsningar, träning eller events? Kontakt mig gärna via formuläret eller skicka ett mail på martin@martinlidberg.com

[recaptcha]