Träning

Är du intresserad av att boka Martin Lidberg för något av träningspassen, kontakta oss via formuläret nedan.
Skicka bokningsförfrågan

Inspirationspasset

Detta träningspass bidrar till en stor dos träningsglädje och inspiration. Här tränar du under 60-90 minuter tillsammans med Martin Lidberg. Passet kan vara allt ifrån ett första träningspass för att komma igång till ett stenhårt träningspass du alltid kommer att minnas. Du kan också välja om du vill att träningen skall utföras i en gymmiljö, utomhus eller i en kampsportsmiljö med en viss typ av träning, ja allt utifrån era eller dina önskemål. Efter träningen så får du också konsultation och coaching av Martin Lidberg gällande din kommande träning med ett förslag på ett upplägg för att just du ska nå ditt mål. Ett presentkort med Lidbergs Inspirationspass brukar vara mycket uppskattat att ge bort till sina nära och kära.

“Företagspasset” med inriktning på Teambuilding

Detta träningspass förmedlar en stor dos Träningsglädje och Gemenskap. Vi arbetar i par, grupper och med den egna kroppen och ni kommer att få pröva på roliga och utmanande övningar som förbättrar balans, koordination, styrka och uthållighet. Tanken är att alla ska kunna delta då träningen anpassas efter deltagarnas fysiska förmåga, oavsett om man är i toppform eller anser sig helt otränad. Att få uppleva dom härliga endorfinkickarna tillsammans med sina kollegor bidrar till glädje och en ökad sammanhållning. Man vet också att när träningen sker via fysisk kontakt så bidrar det även till en starkare gemenskap i hela gruppen. Martin har genom åren förmedlat inspiration och träningsglädje via sina träningspass till hundratals stora och mindre företag runt om i Sverige och hoppas nu på att få inspirera även dig och dina kollegor. Detta träningspass kan även erbjudas till andra grupper av människor än till endast företag.

Fyspass för idrottslag

Med brottningens effektiva fysträning och med hjälp av egna träningsmetoder lyckades bröderna Lidberg bygga upp en extremt bra fysik som fick dem att bli bäst i världen i en av de mest komplexa och fysiska idrottsgrenarna. Nu har även du och ditt klubblag möjligheten att få underkasta er denna effektiva träningsform, med en målsättning att utvecklas och nå framgång både på individnivå och för hela gruppen. Här får du och dina adepter möjligheten att utveckla kvalitéer som styrka, balans, uthållighet, koordination och smidighet. Framför allt utvecklas samspelet mellan styrka och balans, vilket också minskar risken för framtida skador. Att arbeta med varandra genom fysisk kontakt och utan redskap ökar även lagkänslan i gruppen, vilket är extra viktigt i lagidrotter. Här kan man boka ett pass för inspiration eller ett längre upplägg med en målsättning att nå framgång och utveckling för hela laget. Många individuella idrottsstjärnor och klubblag har genom åren använt sig av Bröderna Lidbergs effektiva träningsform. Nu har även du och ditt lag chansen och få pröva på ett roligt och inspirerande träningspass som ni sent kommer att glömma, tillsammans med någon av bröderna Martin eller Jimmy Lidberg.

bild_traning_2 bild_traning_3

Kontakt

Har du frågor eller önskar du få mer information om föreläsningar, träning eller events? Kontakt mig gärna via formuläret eller skicka ett mail på martin@martinlidberg.com

[recaptcha]