Acne

14 jun 2016

Har ett fyspass med klädföretaget Acne och dess Ledningsgrupp här på Nacka Dojo. Snart blir det tydligen en utmanarmatch mot Acnes grundare och VD Jonny Johansson. Det verkar vara en envis, tuff kille och en svår nöt att knäcka med tanke på vad han åstadkommit. Verkligen imponerad över vad denna herre byggt upp genom åren. Vi svenskar bör verkligen vara stolta över detta fina klädmärke som representerar äkta svensk kvalité. Här på knä med Mr Nacka Dojo, Ricard Carneborn och hela ledningsgruppen med VD Jonny Johansson högst upp till höger i bild.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.