Föreläsningar

Martin Lidberg anpassar alltid sina föreläsningar utifrån målgruppen och önskemål. Är ni intresserade av att boka Martin på en av hans inspirerande föreläsningar, kontakta oss via länken nedan.
Skicka bokningsförfrågan

Våga bli en vinnare

I Martin Lidbergs föreläsning ”Våga bli en Vinnare,” pratar han om framgångsfaktorer och vad som krävs för att prestera som en vinnare när man som bäst behöver det. Att ha modet att försöka menar han är en av de viktigaste egenskaperna för att utvecklas och nå̊ framgång både som idrottare och i yrkeslivet.

Många har sett Martin vinna både VM Guld i brottning, Lets Dance och Mästarna Mästare och tror kanske att han lyckas med allt han tar sig an. Själv menar Martin att han ofta stöter på hinder i sin vardag men att det är just modet av att våga försöka och finna nya vägar som fått honom att utvecklas och som skapat en vinnare så många gånger.

Under sin idrottskarriär arbetade Martin mycket mentalt vilket blev en viktig del i hans förberedelser för att nå framgångar på Brottarmattan. Den mentala träningen har han haft stor nytta av även efter sin idrottskarriär och när han tränat och coachat människor till framgång och välmående genom åren.

I sin föreläsning pratar han om vikten av tydliga mål, framgångsstrategier och ger tips på hur du med enkla mentala knep kan lära dig att prestera på topp när du som bäst behöver det.
Skicka bokningsförfrågan

Från uträknad till världsbäst

Martin Lidberg berättar i sin motivationsföreläsning hur han var uträknad av i stort sett alla och hur han lyckades vända motgång till framgång genom att komma tillbaka starkare än någonsin tidigare. Att finna nya vägar och hitta tillbaka till glädjen var ett måste för att prestera på topp i en av världens tuffaste idrottsgrenar. Målsättningen var att uppnå sin pojkdröm genom att bli Världens bästa brottare.

Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur vi alla kan arbeta mentalt för att nå våra uppsatta mål i livet. Oavsett om du vill prestera bättre i en idrott, i din vardag eller i yrkeslivet, så menar Martin att det alltid är en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.

Martin drar under sin föreläsning även paralleller till hur han mot alla odds gick från en stor och kantig brottare till en mjuk och smidig dansare på bara några månader när han år 2007 vann TV-programmet Let’s Dance inför svenska folket. Under denna föreläsning får ni många tips och råd med en hel del skratt som inspirerar till egen prestation och framgång.
Skicka bokningsförfrågan

Vägen till en bättre hälsa

Martin Lidberg berättar i sitt motiverande hälsoföredrag hur han i många år har arbetat med att vägleda människor till att komma i bra form och må bättre genom sina träningspass, hälsocamper och TV-program.

Hur får du in träningen som en naturlig del i vardagspussel? vad krävs för att ändra sina levnadsvanor och finna motivationen till att äta bättre och träna regelbundet i en digitaliserad värd där vi blir allt mer stillasittande? Detta är några av de delar han tar upp i sin föreläsning. 

Martins mål är att bidra till insikt, förnyad kunskap och förmedla en stor dos inspiration och glädje till träning och välmående.
Skicka bokningsförfrågan