Träning

Är du intresserad av att boka Martin Lidberg på ett träningspass eller på ett längre träningsupplägg? Kontakta oss då via länken nedan.
Skicka bokningsförfrågan

Personlig träning

Vill du utvecklas i din idrott, förbygga skador eller har som målsättning att komma i riktigt bra form? I så fall har du hittat helt rätt. Martin Lidberg och hans team har många års erfarenhet av att utveckla idrottare inom olika idrottsgrenar. Martin har genom åren arbetat med allt från kända elitidrottare som hockeyspelaren Peter Forsberg till idrottare på lägre nivåer som har som målsättning att utvecklas i sin idrott. Martin och hans medarbetare tar gärna emot dig på den egna anläggningen i Stockholm för att starta din resa mot toppen. Skicka förfrågan eller gör din bokning här. Skicka bokningsförfrågan

Inspirationspasset (1-4 personer)

Detta träningspass anpassas utifrån dina förutsättningar och nivå oavsett om du är helt otränad eller i riktigt bra form. Passet kommer att förmedla en stor dos träningsglädje och inspirera dig till att ta nästa nivå. Här tränar du under 60–90 minuter tillsammans med Martin Lidberg. Passet kan vara allt ifrån ett första träningspass för att komma igång till ett stenhårt träningspass som du alltid kommer att minnas. Du kan också välja om träningen skall utföras i en gymmiljö, utomhus eller i en kampsportsmiljö med en viss typ av träning, ja allt utifrån dina önskemål. Efter träningspasset så får du/ni konsultation och coaching av Martin Lidberg. Ett presentkort med Lidbergs Inspirationspass brukar vara mycket uppskattat att ge bort till sina nära och kära.
Skicka bokningsförfrågan

Företagsträning

Detta träningspass förmedlar en stor dos träningsglädje och gemenskap. Vi arbetar i par eller i grupper och med den egna kroppen som redskap. Ni kommer att få utmana er med roliga och inspirerande övningar som kräver samarbete. Tanken är att alla ska kunna delta då träningen anpassas efter deltagarnas fysiska förmåga. Att få uppleva de härliga endorfinkickarna med övningar som kräver samarbete bidrar till glädje och en ökad sammanhållning bland deltagarna som även brukar smitta av sig på arbetsplatsen.

Martin har genom åren förmedlat inspiration och träningsglädje via sina träningspass till många företag i olika branscher runt om i Sverige. Nu hoppas han att få inspirera även dig och dina arbetskollegor. Detta träningspass kan även erbjudas och anpassas till andra grupper av människor och inte endast till företag.
Skicka bokningsförfrågan

Fyspass för idrottslag

Med brottningens effektiva träningsform och med egna träningsmetoder så lyckades Martin Lidberg bygga upp en extremt bra fysik som gjorde honom bäst i världen i en av de mest komplexa och fysiska idrottsgrenarna. Genom årtionden har idrottslag och idrottare runt om i världen vänt sig till brottningen för att få hjälp med att bygga upp en bra fysik som förebygger skador och utvecklar dem i sin egen idrott.

Nu har även du och ditt klubblag möjligheten att få träna denna effektiva träningsform som anpassas till er idrott, ålder, kön och nivå. Målsättning är att utveckla er fysiskt och mentalt, samt bidra till framgång både på individnivå och för hela gruppen. Målet är att stärka sammanhållningen i laget genom övningar som ofta kräver närkontakt, kamp och samarbete.

Här får ni möjligheten att utveckla styrka, balans, uthållighet, koordination och smidighet.

Många individuella idrottsstjärnor och klubblag har genom åren anlitat Martin och hans team för att utvecklas och nå sina mål. Utvecklas med Martins inspirationspass, du/ni väljer själva om det ska vara enstaka pass eller under en längre period.
Skicka bokningsförfrågan