Events

Är du intresserad av att boka Martin Lidberg för ett Event, kontakta oss gärna via länken nedan.
Skicka bokningsförfrågan

Lidbergs Inspirationsdag

Denna dag inspirerar till förbättrad hälsa och välmående både på individnivå och för hela gruppen eller företaget. En välmående personal presterar bättre och är en grundsten i ett framgångsrikt företag. Dagen startar med ett föredrag där syftet är att inspirera till optimerad prestation och välmående.

Efter föredraget håller Martin i ett av sina mycket uppskattade träningspasspass där deltagarna utan redskap får uppleva träningens lustfyllda endorfinkickar tillsammans. Träningen anpassas efter deltagarnas fysiska förmåga där målsättningen är att alla ska kunna delta oavsett nivå. Dagen syftar även till att skapa träningsglädje och teamkänsla bland deltagarna. Självklart kan upplägget alltid anpassas utifrån era behov och önskemål för dagen.
Skicka bokningsförfrågan

Moderator

Kanske är det dags för den stora konferensen, firmafesten eller något annat evenemang som kräver struktur och finess? Då kan det vara på sin plats att anlita en professionell moderator eller konferencier som håller i tyglarna denna dag. Martin Lidberg har både scenvana och lång erfarenhet som moderator och konferencier. Du och ditt företag ska kunna luta er tillbaka och få en minnesrik dag som styrs i rätt riktning och som är anpassad efter era önskemål.
Skicka bokningsförfrågan

En workshop i världsklass!

I denna Workshop drar Martin en röd tråd från idrotten till företagets verksamhet. Vi arbetar fram ett klart och tydligt mål med mindre delmål på vägen som förankras i gruppen. Vi arbetar utifrån idrottens tänk och företagets värdegrund när vi tar fram vår egen framgångsstrategi. Hur finner vi arbetsglädje tillsammans och vad krävs för att varje individ skall prestera på topp? Detta är några av dem frågor vi diskutera denna dag.

Efter sin idrottskarriär har Martin startat och drivit flera företag. Han har alltid arbetat med samma tänk och framgångsstrategier som en gång gjorde honom till Världsmästare i brottning. Hans erfarenhet inom både idrotten och att leda företag gör att han har en större insikt och förståelse när han coachar företag och människor till välmående och optimerad prestation. Självklart anpassas denna workshop utifrån er verksamhet och eventuella önskemål.
Skicka bokningsförfrågan

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.