Adaptogener!

14 jun 2016

Då har jag tillsammans med det internationella forskarteamet och övrig personal precis avslutat en tvådagars konferens på Grand Hotel. Här har vi diskuterat Adaptogener och dess positiva inverkan på oss människor. Senaste forskningen resulterar nu i två nya unika produkter som dom kommer att lansera både på den svenska och internationella marknaden. Efter tre veckors intensivt arbete så blir det nu äntligen en ledigt helg då jag bara ska umgås med min underbara fru och barn. Självklart ska vi väl ändå få in ett eller ett par pass ihop också. Här en bild på arbetsteamet från Konferensen. #adaptogener #adaptlife #adaptsport

IMG_6259.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.