Äntligen fick jag träffa dom populära systrarna Meckbach! 

14 jun 2016

Here with Meckbach sisters at the gym today. If you never been training with Meckbachtraining you really been missing something. Idag träffade jag världens bästa systrar på gymmet. Förstår verkligen varför dom blivit så framgångsrika inom träning. Med sin härliga energi, stora kunskap, ödmjukhet och disciplin så har Meckbachtraining blivit oerhört populärt och fått väldigt många medlemmar. Längtar redan tills jag får komma och besöka dom igen.   

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.