Arbetar du med träning!

14 jun 2016

Detta meddelande sker i samarbete med NÜO athletic. Arbetar du med träning och vill hitta ytterligare en inkomstkälla? Trött på att endast träna dina kunder på gymmet? trött på att gymmet tar en allt för stor del av din förtjänst? Vill du få miljöombyte i ditt arbete och samtidigt tjäna mer? Då är detta något för dig! NÜO athletic har utvecklat ett hemmagym i världsklass som det går att träna intensivt och hårt med. Det är snyggt förpackat i en möbel som ser ut som ett skåp och på 3 sekunder är det utfällt till ett fullgott gym med tillgång till över 50 olika övningar. Det kommer nu för första gången att erbjudas NÜO certifiering av hemmaträning på kundens villkor, när de vill och hemma hos dem. Träningen ska vara tidseffektiv, enkel och kunna varieras. Vill du vara med i vårt team så har du möjlighet att få en bättre förtjänst genom att träna dina kunder i sina hem och dessutom få en bra provision när du säljer OMNIGYM till dina kunder och partners.  Kom till Östermalmsgatan 42, den 25 november kl. 10-12 och certifiera dig på OMNIGYM från NÜO athleltic Innovation. Träningsinspiratören, Martin Lidberg kommer att medverka och ge dig utbildning på gymmet tillsammans med andra från NÜO. Du får dessutom visitkort, säljkitt och en riktigt god frukost. Du blir en av de första som utbildas och får chansen att vara först ut på marknaden. Du är varmt välkommen, hälsningar team NÜO athletic innovation. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Frågor och anmälan sker till, lena.svenberg@nuoathletics.com  www.nuoathletics.com      

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.