Återhämtning leder till bra prestation och välmående!

14 jun 2016

After my training today. Here together with my friend Andreas Olsson. Nu har jag haft ett par veckor ledigt och fått chansen att ladda batterierna rejält. Jag har även tränat en del vilket snabbar på den mentala återhämtningen. På måndag är det dags att börja arbeta hårt och fokuserat igen vilket jag alltid ser fram emot efter mina återhämtningsperioder. Unga människor bränner allt oftare ut sig. Pressen är hård, i skolan, socialt och på ­arbetsmarknaden. Till det kommer ständig uppkoppling och aktivitet i sociala medier som aldrig låter hjärnan vila ut. Det är just saknaden av lite längre återhämtning och avkoppling som många idag missar vilket leder till långvarig stress, utmattningssyndrom och utbrändhet. Så mitt råd är verkligen att se till att få sina viloperioder då man stänger av alla måsten och även får in träningen i lagom dos. Detta har visat sig vara minst lika effektivt som antidepressiv medicinering för många som mår dåligt samtidigt som det stärker oss alla. Här en bild efter dagens härliga pass tillsammans med mina fina vän Andreas Olsson.  

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.