Att inte ge upp!

14 jun 2016

Jag fick för någon dag sedan en kommentar att jag verkar lyckas med allt jag tar mig an. Då kan jag meddela att så är det absolut inte. Ett barn ramlar hundratals, kanske tusentals gånger innan han eller hon lär sig att gå. För varje stor seger eller prestation så krävs oftast väldigt många misslyckanden. Skillnaden är bara att den som lyckas inte ger upp på vägen och stärks och lär sig något av varje nederlag. Här på bilden skadade jag mig svårt och blev dessutom utslagen på Världsmästerskapen detta år trots mycket hårt arbete och slit. Jag bet ihop, lärde mig något av detta och kom tillbaka starkare och bättre än någonsin tidigare. Så oavsett vad ditt mål är, ge aldrig upp och se dina nederlag som väl investerad tid till ökad kunskap och utveckling. Lycka till mina vänner!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.