Bli en vinnare i din egen vardag!

14 jun 2016

Bästa uppladdningen inför en mental prestation är alltid att ha ett positivt Selftalk i kombination med ett tufft träningspass. Med kroppen full av endorfiner går jag strax in och håller mitt föredrag för ett hundratal företagare här på vackra Varbergs Kurort. Man är aldrig bättre en sitt sista framträdande och lika väl som jag förberedde mig för att bli bäst i världen i min idrott förbereder jag mig nu alltid både fysiskt och mentalt för att prestera maximalt i mitt arbete. Snabb stretching nu och sen in och leverera mitt föredrag, ”Bli en vinnare i din egen vardag”

IMG_6362.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.