Börja Brottas?

14 jun 2016

20140114-134020.jpg

Idag kl 19:30 efter mitt fyspass CrossControll så drar jag igång mitt första brottningspass på Nacka Dojo i Stockholm. Oavsett om du vill utveckla din brottning för MMA eller om du är vuxen och Nybörjare så är du välkommen. Träningen är fantastisk och du kommer att utveckla en grym fysik av dessa pass. Det är första gången vi kan erbjuda riktiga brottningspass för vuxna nybörjare i Stockholm. Ser fram emot att träffa er alla ikväll, både tjejer och killar

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.