Bulgarian Bag

14 jun 2016

Sparring, klättra rep, och avslutning med Bulgarian Bags på dagens träningspass. Bulgarian Bags uppfanns av min gamla vän och brottningskollega, den tidigare världsmästaren Ivan Ivanov från Bulgarien. Kan varmt rekommendera dessa träningsredskap för alla er som vill förbättra er fysik och komma i riktigt bra form. Ivan åker idag världen runt och visar upp denna effektiva träningsform. Håll ögonen öppna för då och då besöker denna ödmjuka och starka herre också Sverige. Kör hårt!

IMG_5791.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.