Då kör vi igång igen!

14 jun 2016

Ja då kör vi igång igen mina vänner. På mina pass på Nacka Dojo varje tisdag så drar vi aldrig i handbromsen. Alla ni som vill lyfta er träning till en ny nivå och utmanas med nya tuffa övningar varje vecka är välkomna. Resan till en bra hälsa och fin fysik startar redan idag, för imorgon kan det vara försent. Jag hoppas ni alla är super laddade själv är jag laddad till tusen. Sitter här och laddar en stund till innan jag kliver in i lokalen och kör igång årets första monsterpass

IMG_6607.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.