Dagens pass!

14 jun 2016

Idag var det träning för egen del. Vissa dagar känns tuffare än andra precis som idag och andra dagar går av bara farten och allt känns lätt och roligt. Dessa dagar när kroppen värker och det tar emot är alltid dom viktigaste. Dem som viker ner sig dessa dagar kommer aldrig lyckas prestera optimalt och det gäller allt här i livet. Varje hinder är till för att besegras och på andra sidan hindret finns alltid en belöning. Nu ska min ömma kropp få unna sig en massage efter en lyckad och bra träning och arbetsvecka. Här en bild från dagens pass. Kör hårt mina vänner!

IMG_5532.PNG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.