Detta blir en bra utmaning!

14 jun 2016

Nu på skidsemester med familjen. Här på bild med våra två minsta huliganer. Det kommer bli mycket lek, bus och en hel del träning i snön. Imorgon blir det ett bra pass med längdskidorna på. Fantastisk rolig och bra träning som förbättrar syreupptagningsförmågan, ger bra fettförbränning samtidigt som man får arbeta med merparten av kroppens muskler. Ja längdskidåkarna är en av dom idrottarna som har det högsta syreupptagningsförmågan, så detta blir en bra utmaning för en kille med mycket snabba muskelfibrer.   

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.