Drömmar och mål!

14 jun 2016

Drömmen rullar vidare för grabben. Har nyss lämnat honom på Arlanda för nya äventyr med P16 landslaget i fotboll. Denna gång går resan till Danmark för turnering med åtta nationer med bl.a. England i gruppen. Hans första mål är att få spela och ta Sverige till EM i kommande EM kval. Som förälder försöker jag alltid stötta och sporra i både motgång och framgång. Balansgången mellan att pusha och stötta är inte alltid lätt. Det viktigaste är ändå att våra barn får göra det dom älskar och att glädjen finns där. Här på bild med nr 20. Önskar hela laget lycka till!

20140727-155007-57007950.jpg

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.