Drömresan

14 jun 2016

Halsokampen11 Drömresan närmar sig med stormsteg. Den 17-24 oktober åker Arbetsteamet, ”Dream-Team” med resenärer till Mallorca för att sola, bada, äta och dricka gott och dessutom erbjuds föreläsningar, analyser, seminarium och ett smörgåsbord av olika träningspass varje dag där du som resenär väljer vad och hur mycket du vill träna. Oavsett om du är elitmotionär eller helt otränad så kommer du få en massa inspiration och hitta träningspass som passar just dig. Du hittar mer info på Fritidsresors hemsida. Först till kvarn gäller och du gör din bokning och får mer info här. http://www.fritidsresor.se/livsstilsresa-mallorca

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.