Effektiv träning!

14 jun 2016

20140515-112148.jpg

Redan på den gamla tiden så visade brottarna prov på styrka, bra balans, koordination, smidighet och god teknik. Inte så konstigt att väldigt många idrottare och motionärer idag vänder sig till just brottningen för att få hjälp med att bygga upp sin fysik. I min bok kombinationsträning hittar du 150 st parövningar som inspireras från just brottningen. Parträningen är både rolig och extremt effektiv för att bygga upp en allsidig, bra fysik och en vältränad kropp. Dessutom är träningen billig och kan ske både inne och ute och tillsammans får man uppleva dem härliga endorfinkickarna. Framöver är jag bokad på flera jobb då jag främst kommer att arbeta med den egna kroppen som belastning eller med en träningspartner som redskap eller motstånd. Träning ska vara enkelt och roligt och kan ske både med och utan redskap som sagt. Vi ses på träningen mina vänner!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.