EM kval för grabben!

14 jun 2016

Ja då har man kommit hem från Spanien där jag varit och hejat på grabben och P17 landslaget på deras EM kval i fotboll. Sverige mötte Spanien, Frankrike och Israel och tyvärr förlorade Sverige alla sina tre matcher och missar därmed EM i Bulgarien i vår. Det märktes att vi i Sverige inte har börjat våran serie ännu medan dom andra nationerna hade bättre matchtempo i kroppen då dem är slutet av sina respektive serier. Men det var vilket fall tre riktigt bra lag dom mötte och som nu var bättre. Grabben spelade ändå bra tycker jag och gjorde bla annat mål mot Frankrike på Zinedine Zidanes son Luca Zidane i mål med sin pappa på läktaren. Revanschlusten är förhoppningsvis stor bland grabbarna nu och tar man en förlust på rätt sätt så kan det ge en enorm tändvätska i sin fortsatta satsning. Jag minns själv hur en förlust kunde få mig fly förbannad och sen satsade man ännu hårdare och kom tillbaka bättre än tidigare. Så det är bara att komma hem och spotta i nävarna och gnugga på så kommer resultaten därefter.