En kunglig träff!

14 jun 2016

Rubriken löd, ”Kungen möter Brottarkungen. Detta var ett reportage för många år sedan och det var stort av vår kung att vilja komma och titta på ett av mina individuella träningspass på GIH, då jag tränade tillsammans med Idrottsforskaren Johnny Nilsson. Idag har jag haft en toppendag så här långt och känner mig verkligen som en riktig kung. Vi kan inte påverka allt som händer i våra liv men vi kan påverka hur vi förhåller oss till det som händer i livet. Så kom ihåg att fokusera på det positiva och lär dig se och njuta av dina framsteg. På så sätt kan vi alla känna oss som en kung i vardagen.

IMG_5627.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.