Endorfinkickar!

14 jun 2016

Idag blev det brottningsträning för egen del på BK Athen på Södermalm i Stockholm. Kampsport är en av dem träningsformerna som frigör allra mest endorfiner har man sett. För det krävs nämligen hård fysisk träning, smärta till viss del och hudkontakt för att dessa lyckohormoner ska frigöras optimalt. Jag kan verkligen rekommendera alla att pröva på någon form av kampsport eller parträning för att känna lycka, må bättre och samtidigt komma i riktigt bra form. Många gånger så hjälper träningen bättre mot nedstämdhet, ångest och oro än antidepressiva mediciner. Därför börjar också allt fler läkare att ordinera träning på recept. Känner mig både hög och glad efter dagens härliga pass. Här kommer också en bild från en av mina tidigare matcher.

IMG_5592.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.