Fina minnen och stor saknad! 

14 jun 2016

Ja som ni säkert vet så gick sprintern Linda Haglund bort för ett par dagar sedan. Jag fick äran att lära känna Linda för många år sedan då vi tillsammans med några få andra idrottare startade föreningen Polus. Föreningens uppgift var att stötta våra svenska profiler efter deras idrottskarriärer. Jag och Linda märkte att det fanns ett stort behov av stöd och att många idrottare hade det tufft när rampljuset väl slocknade. Många hade byggt upp hela sin identitet kring Idrotten och saknade också kickarna när det gick som bäst, ja känslor som både jag och Linda kunde känna igen oss i. Linda hade ett enormt driv av att hjälpa andra och det var en rolig tid vi upplevde när vi arbetade tillsammans och som bidrog till många skratt och härliga minnen. Vi hade många intressanta möten med allt från SOK, olika idrottsförbund till Riksidrottsförbundet om detta. Vi satt även med i TV och diskuterade problematiken kring livet efter karriären och skapade en debatt som mynnade ut i flera olika åtgärder för våra idrottare. Ja Linda Haglund gick bort alldeles för tidigt och vi är många som kommer att sakna dig. Tack för alla skratt och fina idrottsminnen du gav mig och svenska folket genom åren. R.I.P 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.