Föreläsning!

14 jun 2016

20140131-223940.jpg

Det var trevligt att få komma och föreläsa och träffa hela personalstyrkan på familjeföretaget, Fontana, som bl.a. säljer och tillverkar ost, olivolja, oliver Juice mm. Otroligt inspirerande att också få höra er historia, hur ni kom från krig i Grekland för många år sedan och sen byggt upp ett fint företag från grunden som nu har många anställda i Sverige. Förstår att ni kämpar mot dom stora jättarna, men med rätt inställningen är allt möjligt som sagt. På bilden står jag tillsammans med pappa, Grundaren Frixos Papadopoulo & son (VD) Loizos Papadopoulos. Även mamma och syster finns såklart med i företaget.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.