Gott nytt år!

14 jun 2016

20140101-162204.jpg

Jag vill passa på att önska er alla ett gott nytt år och jag hoppas att ni alla får ett 2014 med mycket kärlek, glädje och god hälsa. 2013 blev ett år som innehöll Både motgång och framgång men överlag mycket glädje och lycka. Framförallt så blev det ett fantastiskt slut på året då jag och min älskare fru fick vår lilla Underbara Melissa. Vi fick också avsluta året med våra älskade barn. Så nu ser vi alla fram emot ett fantastiskt kommande år. Dit tanken går, dit går vår energi. Stor Brottarkram från hela familjen Lidberg

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.