Grattis Isac!

14 jun 2016

20140410-102658.jpg

Grattis Isac! 50 st spelare i Sverige var uttagna till landslagslägret på Bosön, av dessa skulle en trupp på ca 20 st av landets bästa fotbollsspelare tas ut att representera Sverige vid fyrnationsturneringen i Estland för P16 i slutet av April. Idag kom ett meddelande från fotbollsförbundet och landslagstränaren Roland Nilsson att Isac är uttagen som forward i landslaget. Vet att detta varit ett av hans delmål i karriären. Som pappa är jag så stolt och glad över hans framgång idag

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.