Hämnden är ljuv! 

14 jun 2016

Min vän Mikael Edström på ME Produkter tyckte att sin PT, Sebastian Tengbom hade pinat honom tillräckligt och ville ge igen. Hämnden blev ett mördarpass med mig på klubben medan han själv satt och njöt vid sidan av mattan. Det blev ett högintensivt pass där vi alternerade mellan riktigt tuffa styrke, kondition och kampövningar där hans fysik verkligen sattes på prov. Sebastian var rejält trött men överlevde och Micke på stolen såg väldigt nöjd ut med att se sin PT slita och kämpa för överleva denna utmaning. Dock sa Sebastian efter passet att han nu fått tips på många nya, tuffa övningar som han kommer att köra med Micke framöver. ”What comes around goes around”

 

hamndenarljuv_select

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.