Heldag i Växjö!

14 jun 2016

20140226-213918.jpg

Det blev en fullspäckat dag med föreläsning och fyspass för elittränarna här i Växjö och efter det föredrag för idrottselever. Sen hade jag ytterligare en dragning för allmänheten och för sponsorer. Utöver detta presskonferens och intervju med TV4. Allt detta i samarbete med Smålandsidrotten och Växjö Vipers, som dessutom besegrade Jönköping nu i kväll med slutspel som hägrar. Så tack Växjö Vipers med Ola, Johnny, Nils, alla spelare och ledning för en mycket givande och rolig dag.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.