Hemmaträning ett bra komplement!

14 jun 2016

Här blir jag tillsammans med andra träningsprofiler i Sverige certifierad i OMNIGYM. Ett av det mest kompletta och funktionella hemmagymmen på den internationella marknaden. Detta är ett bra komplement till sin övriga träning och man har sett att man med hemmaträning med eller utan redskap får en bättre kontinuitet och sparar tid. Samtidigt får det även fler att börja träna som sen vågar ta nästa steg och ta sig till en träningsanläggning. Vid intresse så finns mer info på www.nuoathletics.com  

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.