Heroes of tomorrow!

14 jun 2016

Sitter här i Alby tillsammans med framtidens ledare och aktiva idrottare. ”Heroes of tomorrow” är ett projekt av Sveriges Olympiska kommitté där man letar efter människor som har drivet att bli framtidens ledare och som sen ska hitta och coacha talanger i sina orter. Detta är personer som många gånger inte har samma förutsättningar att bli upptäckta och få utbildning i samma utsträckning som andra. När man väl har hittat dessa talangfulla ledare så ser man till att utbilda och utveckla dom. Det var så härligt att se glöden och framtidstron i dessa människor här och det känns bra i hjärtat att kunna bidra med erfarenhet genom mitt mentorskap. Det blev under vårt möte många nyfikna frågor och härliga skratt tillsammans. En bra ledare behöver ett stort hjärta, engagemang, tålamod och drivet att utveckla andra människor, allt detta såg och kände jag här i Alby idag.   

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.