Hyreslandslagets profil 2015!

14 jun 2016

Vad har jag numera gemensamt med Rickard Rydell, Magnus Samuelsson och Tina Thörner? Jo förutom att vi alla har idrottat stora delar av våra liv så har dom alla varit Hyreslandslagets stora profil olika år och 2015 är det nu min tur att stolt få representera Hyreslandslaget. Jag och Isabelle Iglesias som arbetar på HL kommer tillsammans att åka land och rike runt till alla deras depåer och medverka på dem olika eventen. Ser verkligen fram emot detta. Så gå gärna in på Hyreslandslagets hemsida och se när vi besöker en stad nära dig. Hoppas vi ses!

IMG_6636.PNG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.