Inpireras av dom äldre!

14 jun 2016

Grabben gick iväg på nervösa men förväntansfulla ben när han idag fick göra sin första A-lagsträning med Hammarby på Tele 2 arena. Trots att han bara är 16 år så får han träna med de stora grabbarna en del framöver. Jag minns själv när jag som junior fick möjligheten att träna med seniorlandslaget i Brottning. Det var så otroligt utvecklande att få träna med dessa stjärnor i tidig ålder. Man märkte snabbt att även dom var mänskliga och för varje träning så blev man bättre och snart var man lika bra och sen förbi i sin utveckling. Det var utvecklande på så många olika plan, både tekniskt, taktiskt, mentalt, fysiskt och man märkte snabbt vad man behövde utveckla för att bli bäst. Detta är vi ibland för dåliga på i Sverige, alltså att låta våra talanger inom olika idrotter få inspireras och träna med dom bästa och äldre ibland. Här en bild tillsammans med Malin Baryard från mitt första OS och under mina unga landslagsår då jag jagade mina drömmar inom idrotten som mest.

(null)

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.