Inspirationsdag på Ica Maxi!

14 jun 2016

20140512-174921.jpg

Är idag och håller i en inspirationsdag med träningspass och föredrag för Ica Maxi personalstyrka. Här med en liten del av gänget efter ett av passen. Ikväll blir det boksignering och föreläsning för medarbetarna och man räknar med ca 300-400 åhörare på plats. Så nu blir det att ladda och på med adrenalinpåslaget för att kunna leverera optimalt och med bästa inlevelse. #träning #föredrag #föreläsning #hälsa #ica #icamaxi #inspiration #komiform #friskvård

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.