Inspirerande!

14 jun 2016

Precis avslutat mitt andra pass för dagen. Det är verkligen inspirerande att se utvecklingen på dom som kommer regelbundet på mina pass på Nacka Dojo. Kampsportsutövarna utvecklas fysiskt och lär sig nya tekniker för varje pass i stort sett och flera av dom som kommer på mitt fyspass CrossControl har gjort en fantastisk resa rent kroppsligt. Känns härligt att grupperna är så pass bra nu så jag kan lägga nivån på träningarna riktigt högt. Vill själv hinna med köra lite mer kampsport nu. Den där kampen att få kämpa mot en motståndare är en härlig känsla som är svår att uppnå i gymmet. Här en träningsbild med mig och brorsan som publicerades i STARK magasin.  

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.