Invigning i Sävsjö!

14 jun 2016

20140508-214037.jpg

Har precis avslutat en dag i Sävsjö som gick i Träningens och Hälsans tecken i samarbete med #Lappset och Sävsjö kommun. Här har jag träffat media, instruerat och visat deras nya #utegym och samt hållit i föredrag. Träning ska vara roligt, enkelt och lättillgängligt och anpassat för alla precis som ert nya fantastiska utegym. Här på bild med Esbjörn från kommunen. Grattis till allmänheten i #Sävsjö och tack för en fantastisk dag tillsammans med er. #träning #komiform #fyspass #hälsa #inspiration #föredrag Inspirationsföredrag Hälsofördrag

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.