Kom i form!

14 jun 2016

20140114-131811.jpg

Idag kl 18:00-19:15 drar jag igång med mina fyspass, CrossControll på Nacka Dojo igen och varje tisdag framöver. Det har varit otroligt uppskattat och både män och kvinnor från hela Stockholm har deltagit. Vill du också uppleva ett tufft och bra träningspass och utveckla din fysik till en ny nivå så är du varmt välkommen. Förhoppningsvis så ses vi redan ikväll mina vänner! Brottarkram Martin #crosscontrol #fyspass #nackadojo #träning #komiform

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.