Leverera på toppen av vår egen förmåga!

14 jun 2016

Sitter och laddar inför mitt föredrag med BIC ledningsgrupp på Grand Hotel. Idag ska jag prata om hur vi kan förbättra och öka vår prestationsförmåga och samtidigt få ut maximalt av vår egen kapacitet när vi behöver det som mest. Oavsett om vi vill prestera i vår egen vardag, som företagsledare eller i en idrott eller annat, så är våra mentala förberedelser alltid avgörande för resultatet. Ja nu är det dags att kliva in i hetluften igen. Love it!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.