Många härliga minnen!

14 jun 2016

Satt och tittade på gamla bilder och plötsligt dök det upp foton på mig och min gamla brottarkollega Mikael Ljungberg och vår tid tillsammans i landslaget. Jag fastande där och så många minnen och tankar sköljdes över mig. Jag tänker på vår proffstid i Tyskland och när vi blev Bundesligamästare med vårt klubblag, ja vilken glädje och lycka. Jag tänker på alla resor, läger och tävlingar vi gjorde runt om i värden och inte minst vår fantastiskt roliga och händelserika resa till Sumo VM i Japan, då även Tomas Johansson var med. Det är nu över 10 år sedan vår stora brottarstjärna och fina vän Mikael Ljungberg lämnade oss den 17 november 2004. En lika stor människa som idrottsman var du och vi är många som alltid kommer att saknar dig. Din bror Jonas Ljungberg och pappa Janne Ljungberg och brottarkollega Christer Gullden mfl gör ett fantastiskt arbete med Mikael Ljungbergs minnesfond och minnesgolf och får oss att aldrig glömma samtidigt som din anda rullar vidare genom att ge våra svenska idrottare stipendier och bättre förutsättningar i sina idrotter. Tack för alla härlig minnen! R.I.P fina vän