Med Djurgårdens Brottarklubb!

14 jun 2016

20140420-192452.jpg

Här med #Djurgårdens brottningskillar och tjejer. Verkligen Imponerad över deras allsidiga #fysik. Trots sin unga ålder så har dom redan hunnit att bygga upp en otrolig #styrka, #balans, #teknik och #kondition och behärskade lätt övningar som framåt, bakåt volter, gick på händer mm. Ja brottningen måste vara den ultimata #träningen för att utveckla barns #motorik och fysiska färdigheter samtidigt som det även stärker #självförtroende och sammanhållning mellan utövarna. Jag kan varmt rekommenderar alla er föräldrar att låta era #barn få prova på denna allsidiga #idrott. Oavsett om man vill satsa på en annan #sport i framtiden eller bara vill utveckla sin fysik så kommer man ha nytta av denna träningen framöver i livet. Tack för att jag fick komma och träffa och träna alla er duktiga brottare i Djurgården. Lycka till och kör hårt!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.