Min sammanfattning av 2015! 

14 jun 2016

Jag avslutade året som det började, alltså med ett träningspass men denna gång på skidor. Träning har alltid varit min ventil i livet. Ett perfekt sätt att få ut frustration, ilska, sorg eller andra känslor. Den här nyårsafton hade jag extra mycket att tömma i både hjärta och själ efter året som varit. Den 1 januari 2015 vaknade jag upp och hade inte en aning om vad som väntade mig det kommande året. Det kan vara både skrämmande och en tjusning att aldrig veta vad vi har framför oss i livet. Att det skulle bli ett år med sjukdomar och dödsfall bland nära och kära hade jag då ingen aning om. Det starkaste minnet är ändå att min älskade morfar lämnade oss. Han var min stora förebild och fanns alltid vid min sida. Han lärde mig att allt är möjligt i livet och att oavsett framgång stå med båda fötterna på jorden. Jag kommer att sakna honom enormt mycket men har samtidigt så många härliga minnen från vår tid tillsammans som jag alltid kan plocka fram. Arbetsmässigt blev det ett bra år med många nya och roliga uppdrag. Bland annat som kommentator för Viasat. Detta ledde till min resa till VM i Las Vegas och under 2016 åker jag med Viasat till OS i Rio. Jag blev också utsedd till HLL:s profil 2015 vilket innebar många roliga resor och möten under året. Ett starkt minne är också mitt fantastiska möte på Luleå flygplats där jag mötte en helt underbar person som senare berättade om sin livskris då han och övriga i familjen under året förlorade sin 15 åriga son. Vårt fina möte på flygplatsen ledde till att han och hans fru följde med på min Livsstils- och träningsresa till Mallorca. En stark vänskap växte sig fram som nu lett till ett spännande samarbete som ni kommer att få höra mer om framöver. Ja när vissa dörrar stängs i livet så öppnas alltid en ny. Det gäller bara att se och lägga märke till dessa nya möjligheter. Eftersom jag är en positiv kille som främst fokuserar på det bra här i livet så väljer jag att främst minnas det roliga och positiva under året. Som att min son fick debutera i Hammarbys A-lag i Allsvenskan och då blev den yngsta genom tiderna i klubben historia endast 16 år gammal. Stolt som en tupp så satt jag på läktaren märkbart berörd. Jag ser nu fram emot 2016 och hoppas på ett fantastiskt år med framgång, bra träning, mycket kärlek, roliga uppdrag och en bra hälsa för oss alla. Gott nytt år och en stor Brottarkram till er!  Här en bild från sista passet för året och en bild på mig och morfar för många år sedan.     

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.